Små grep ga lysere og mer moderne bad

Gjesteblogginnlegg fra interiørkontoen på instagram @Hus10a. Følg Rørkjøp på Instagram du også @rorkjop.

Badet vårt har fine hvite fliser på vegg, og mørkegrå fliser på gulv. Helt grei løsning på ett lite bad. Dusjveggene våre var ødelagt og vi hadde ett baderomsmøbel som fungerte dårlig. Lite lagring, benkeplate i tre og i en farge som ikke helt passet inn.

Vi tok kontakt med Rørkjøp og de sendte en rørlegger på befaring. Han tok mål-og vi satte oss ned med nettsiden deres og fant ut hvilke produkter vi ønsket. Lars og jeg var ganske enige. Vi ønsket å holde det rent og enkelt. Korsbakken hadde et møbel med vask og to skuffer i høyglans hvit i våre mål. Og kran ble Damixa fossefall. Utrolig kul kran til en fin pris. 

I dusjhjørnet måtte vi gå for kabinett, for å unngå fukt i fremtiden. Og dusjkabinett er ikke slik det var før! Gulvet er formstøpt i porselen og dusjen var virkelig lekker. Jeg ønsket en dusj med regndusj/fossefall og hånddusj. Og hyller! Porsgrunn bad hadde en slik modell. Alt fant vi på nettsiden til Rorkjop.no 

I vår familie er musikk viktig! Så da vi fant speilet Sound fra Villeroy & Boch smeltet vi fullstendig! Lyset kan endres fra kaldt til varmt, og speilet har innebygd Bluetooth. Denne har blitt en favoritt allerede.

Vi startet planleggingen i januar, og alt stod ferdig så fort. Proffe flinke folk fra Haagensen Rørservice kom. Dette er ett firma Rørkjøp samarbeider med. De hjalp meg med noen små reparasjoner jeg hadde fra før av også. Og når de dro-tok de det gamle dusjsystemet med seg til gjenvinning. Det beste med det hele er: Alt er samlet på ett sted. Så enkelt og greit. 

Her ser du før og etter igjen: 


Så fornøyd og glad! Og vi har ikke pusset opp hele badet engang. Kun tatt deler av det. Veldig lurt for deg som føler tak, gulv og vegger funker. Og som ikke har råd til å pusse opp fra bunnen av.

Nå skal jeg ut å ta meg en deilig dusj!

 

 Gunn, Eier av instagramkontoen @Hus10a

Følg Rørkjøp på Instagram @rorkjop 

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54