Baderomsmøbler for din personlighet

Baderomsmøbler bør ha praktiske og smarte løsninger, ha innbydende design og være av god kvalitet. Finn den stilarten som passer best for deg og ditt bad!

Foss Smal Eik struktur 120 cm med 2 overskap - Kjøp her

Hvilke baderomsmøbler du velger når du skal innrede badet har stor påvirkning på atmosfæren i rommet. Både på designuken i Milano (Salone del Mobile som er regnet som verdens viktigste arena for design), og på årets møbelmesse i Stockholm, så vi fellestrekk for trender som også i større grad nå inntar baderommet:

Naturlig og varm

I Skandinavia har vi alltid vært glad i lyse treslag, men nå ser vi at flere gjerne velger varmere tre som valnøtt og røykt eik. Røykt eik erstatter ikke det lyse treet, men tilfører baderommet det lille ekstra som gjør det litt mer eksklusivt, samtidig med at naturmaterialet gir et varmt uttrykk. De mer eksklusive baderomsprodusentene tilbyr heltreeik med grep som er frest ut.


Interform

Foss Vita Møbelpakke 40 Feelgood - Kjøp her 

På baderomsmøbler ser vi også mye eikestruktur i form av eikefolie, gjerne i kombinasjon med farget linoleum på fronter. Sofistikerte grå- og blåtoner på frontene i kombinasjon med kraner og håndtak i krom eller svart, fremhever detaljene.

Foss Form hvit/grå 80 cm + 35 cm høyskap - Kjøp her

Industriell og urban

Pulserende byliv og geometriske former er kjennetegnende for det industrielle baderommet. Til denne stilen brukes mye svart og hvitt som gir kontrast og forsterker det urbane uttrykket. 


Hansgrohe

Blandebatterier, speil, hyller og småartikler i matt sort eller krom er fremtredende i trendbildet og egner seg godt til denne stilen.

Foss Form grå 60 cm - Kjøp her

Westerbergs Jord Møbelpakke 120 cm - Kjøp nå

Sensuell og feminin
Pudderrosa på vegg og/eller baderomsmøbler gir et mykt og feminint uttrykk på som gir ro og harmoni. Ønsker man et litt kjøligere uttrykk, kan denne stilen kombineres med grått og toner av blått.


Sanipro

Ønsker du å tilføre baderommet ditt ekstra spennende dekor – velg et fint speil! Små bad som krever smale møbler på fra 50 til 80 cm bredde, velger ofte speilskap for å utnytte plassen. Men har du plass til større møbler, er det flott med et stort og nett speil over servanten.


Linn Bad

Hvit og luftig

Vi kan si mye om trender, farger og baderomsmøbler, men hvitt går aldri ut på dato og nordmenn velger mye hvitt; både matt og høyglans. Tendensen er at høyglans er litt på vei tilbake og matt hvit er spådd en oppsving slik vi ser hos våre naboer i Sverige. Matt hvit på dusjstangsett og kraner selges det stadig mer av, og for 2020 vil hvit matt også komme som profiler for dusjvegger.


Macro


Duravit

Alterna Malin Møbelpakke, 60 cm - Kjøp her

Det fleste produsenter har dusjvegger med hvite profiler i dag, men hvite profiler har ikke fått samme interesse som sorte profilvegger i 2019. Fremover ser det ut til at det blir større interesse for matt hvit på baderommet.

Behov for rørlegger?
Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede. Rørlegger i ditt nærområde finner du her

Spørsmål eller ønsker mer informasjon?
Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter. Kundeservice tlf: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet!

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54