Behov for rørlegger? Kontakt oss!

Få ting gjort. Hold samfunnet i gang. Bruk tiden på noe positivt. Kontakt din lokale rørlegger. Telefon: 66 77 53 53 (8-16)/ e-post: [email protected]

Det er en utfordrende periode for alle, men det betyr mye at Monica Mæland, vår justis- og beredskapsminister, oppfordrer folk til å holde hjulene i gang og bruke lokale håndverkere. Det håper vi du også vil gjøre.

I en vanlig situasjon har Rørkjøps 420 rørleggerbedrifter ventelister på arbeid som skal utføres, men da større prosjekter som inkluderer mange mennesker nå blir avlyst, åpner det seg mulighet for å få utført andre oppdrag.

Kanskje hytta står tom og du har behov for å få utført rørleggerarbeid der? Eller kanskje du har utfordring med vannlekkasje, defekt varmtvannstank eller tett avløp hjemme eller behov for arbeid i kjellere, fyrhus eller fellesarealer som nå står ubrukt? Bruk tiden nå på noe positivt, få ting gjort! Det vil bidra til å holde samfunnet i gang, redusere antall permitteringer og holde liv i lokale bedrifter.

Våre rørleggere tar alle forholdsregler - det er trygt å slippe inn rørleggeren!

Har du behov for rørlegger?

Ta kontakt med oss så bistår vi deg i å komme i kontakt med din lokale rørlegger!
Send oss en e-post på [email protected] eller ring oss: 66 77 53 53 (8-16 mandag – fredag)

Om Rørkjøp 

Vi er landsdekkende rørleggerkjede som består av 420 rørleggerbedrifter. Ved å benytte rørleggerne i Rørkjøp-kjeden, er du sikret faglig kompetanse og produkter av høy kvalitet.
Vår nettbutikk rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter. Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Se også vår nye produktkatalog med 320 sider spennende nyheter fra våre leverandører. 
Klikk her.

Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet!

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54