En smakebit fra Bygg Reis Deg

I dag åpnet Bygg Reis Deg på Lillestrøm. Mer enn 530 utstillere fordelt over 20.0000 kvadratmeter viser frem produkter og nyheter for bygg, bolig og anlegg.

Mer enn 530 utstillere fra 19 nasjoner har mye å vise til de som besøker Bygg Reis Deg på Lillestrøm de nærmeste fire dagene. Målet til arrangørene er å nå 45.000 besøkende. Rørkjøps partnere hadde mye spennende å by på. Her følger et utvalg av produkter fra messen som Rørkjøps rørleggerbedrifter selger, og kan bistå med å installere/montere: 

Smarthusteknologi - Armaturjonsson, stand B02-03
1 hovedbryter ved utgangsdøren som kan slå av alt lys og alle elektriske apparater. Det er behagelig, det er praktisk og man slipper unødvendige bekymringer for alt man "kanskje" har slått av. Med smarthusteknologi kan du styre og kontrollere alle elektriske apparater fra ett sted - alt via en app. Enklere blir det ikke.

Marie Kristine Kolbu hos Armaturjonsson, har mye fokus på smarthusteknologi på messen på Lillestrøm (stand B02-03).

Baderomsmøbler - Geberit stand B02-13 / B02-05
Innovative sanitærprodukter i kombinasjon med god funksjon og stilrent design preger Geberits utstilling på Bygg Reis Deg:


Designsluk - Unidrain stand B02-09
De senere år har stadig flere forbrukere fått opp interessen for å velge et sluk som står i stil med resten av detaljene på baderommet. På messen på Lillestrøm, viste Unidrain hvor viktig, og ikke minst hvor synlig, sluket i dusjsonen er. Her er noe av utvalget fra Unidrains designsluk:


Baderomsmøbler - Duravit stand B03-11
Servanter med flotte linjer, benkeplater med matchende halvhøyskap og runde speil, gir et innbydende baderom. Duravit har stor fokus på lekkert design i kombinasjon med funksjonalitet:

Baderomsmøbler - Villeroy&Boch/Gustavsberg stand B01-17
Sort har inntatt badet med storm. Innredning, servant, kran, møbler, fliser, tekstiler, betjeningsplate – mulighetene er mange! På messen på Lillestrøm får vi se et utvalg av spennende nyheter i blant annet sort og grønt fra Villeroy & Boch:Baderomsmøbler - Laufen stand B04-07
I mer enn 125 år har det sveitsiske merket LAUFEN stått for kvalitet og design i sammenheng med det totale baderomskonseptet. På årets messe på Lillestrøm, får besøkende noen ekstra gode tilbud på blant annet denne møbelserien:
Kraner - Tapwell stand B02-19
Enten du ønsker en tidløs eller litt mer trendy kran, har Tapwell et stort utvalg å velge i. God funksjonalitet trenger ikke å gå på bekostning av lekkert design. Denne uken har vi i Rørkjøp en kampanje i samarbeid med blant annet Tapwell.Massasjekar - Holtan Normark stand B04-23
Holtan Normark er kjent for sine lekre dusjdører og viste frem mange flotte dusjløsninger på Bygg Reis Deg, men etter en dag på messen var det et bad her som fristet ekstra:


Kjøkkenvasker - Nibu stand B04-02
I sortimentet til Nibu finner du rikelig utstyrte kjøkkenvasker med løsninger for god plassutnyttelse, riktig ergonomi, enkelt renhold og lekre løsninger - uansett behov:
Vannstopper - Waterguard stand B04-11
Vannskader er en stor utfordring for huseier og forsikringsbransjen. Waterguard tilbyr løsninger
som virker i det øyeblikket en lekkasje oppstår. Ta kontakt med en rørlegger i ditt distrikt for å
få installert vannstopper!

Våtromsystemer - Litex stand C02-23
Det er viktig å bygge baderom med godkjente løsninger for å få tette og trygge våtrom. Løsningene fra Litex har teknisk godkjennelse fra SINTEF Byggforsk eller ETA og benyttes både ved nybygg og ved renovering. Ta kontakt med din lokale rørlegger for å kjøpe, og få montert, Litex gjennom Rørkjøp.

Se filmen om hvordan man kan bygge baderom med Litex

Baderomsmøbler - Vikingbad stand B01-17
På Lillestrøm presenterer Viking bad et nytt pakkepris-konsept for 6 ulike stilarter hvor alt av synlig VVS, fliser og tilbehør er i prisen. Disse pakkene er foreløpig ikke lansert, men vil bli mulig å bestille gjennom Rørkjøps rørleggere som kan bistå med å sikre riktig installering og montering.

Ta en tur til messen på Lillestrøm og få mer informasjon om produktene til Rørkjøps
partnere. Har du ikke mulighet til å ta turen til messen, men har spørsmål
om produktene ovenfor? Send en e-post til [email protected]

Merk: Publikum får gratis billett til messa ved registrering på byggreisdeg.no

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54