Oras Optima vil endre hvordan du jobber på kjøkkenet

Oras Optima er en blanding av berøringsfri og manuell kran som kombinerer innovativ design og funksjonalitet. Den vil garantert endre hvordan du jobber på kjøkkenet.

Skitne og klissete hender som etterlater kjøkkenkranen møkkete er et velkjent problem i de fleste husholdninger. Ved å installere en berøringsfri kran slipper du dette problemet, og spredningen av bakterier i og fra kjøkkenet ditt, reduseres drastisk.

Hybridkraner er fremtidens kjøkkenkran

Oras Optima er en hybridkran, noe som betyr at det er en kombinasjon av den tradisjonelle manuelle kranen og en berøringsfri kran. Den gir deg muligheten til å kontrollere vannstrømmen og temperaturen slik du er vant til, samtidig som du får hygiene- og sikkerhetsfordelene ved en berøringsfri kran.

En digital kran til kjøkkenet
Oras Optima kommer med en fleksibel tut med to type spylefunksjoner som er enkel å håndtere – noe som gjør det lett å skylle vasken, gryter og panner. Kranen har et digitalt display som viser vanntemperaturen og et berøringsfritt kontrollpanel, slik at du enkelt kan justere temperaturen slik du ønsker.

Perfekt for hobbykokken og småbarnsfamilier
Enten du er en lidenskapelig hobbykokk, har små barn i familien eller bare digger smarte løsninger, kan en oppgradering til Oras Optima vise seg å være noe av det smarteste du kan gjøre på kjøkkenet i år.

Oras Optima er designet av den finske designeren Kirsi Svärd, inspirert av profesjonelle kjøkken og kokker med fokus på kvalitet og funksjonalitet.Kranene er produsert i Finland etter Oras høye kvalitetsstandarder.

Å installere en berøringsfri eller hybrid kran krever ikke annet enn tilgang til vann og elektrisitet, som normalt er tilgjengelig for oppvaskmaskinen.

Spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: [email protected]

Vi har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet! Har du behov for rørlegger? Finn din lokale rørlegger her.

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54