Diskret og elegant dusjtoalett

Med tidløst og elegant design, og teknologi som er diskret integrert, vil det nye dusjtoalettet fra Geberit bli en favoritt på mange bad.

– Det elegante, rene og tidløse designet vil nok bidra til at dette blir en ny favorittmodell hos mange, forteller Wenche Sydhagen hos Geberit.


Dusjtoalettet Geberit AquaClean Sela, som er utformet av den kjente designeren Christoph Behling, utmerker seg med et klart formspråk. I tillegg har det materialer av høyeste kvalitet, som toalettskål i keramikk.


Usynlig teknikk

– En av fordelene med den nye modellen er at den passer i så å si hvilket som helst baderom, uten at det er åpenbart at det er et dusjtoalett, sier Sydhagen.

Teknologien for dusjfunksjonen og tilkoplingene for strøm og vannforsyning er diskret integrert, slik at designet fremstår rent og elegant.

Se hvordan et dusjtoalett funker: IFI vlogg: Hva er et dusjtoalett?

Spa-funksjoner

Av funksjoner finner vi selvfølgelig WhirlSpray dusjteknologi, som AquaClean-toalettene har blitt kjent for, i tillegg til blant annet toalettskål med turboflush-skyllteknologi, orienteringslys, regulerbar vanntemperatur, separat damedusj og toalettlokk med senkingautomatikk.


– Som våre andre AquaClean-modeller rengjør også Sela deg skånsomt med temperert vann, og har også en rekke andre komfortfunksjoner som gjør at du får enda litt mer luksusfølelse på badet. Samtidig er det enkelt å betjene og styre de ulike funksjonene, enten med fjernkontroll eller med en egen app, forklarer Sydhagen.

Funksjoner:

• WhirlSpray dusjteknologi

• Toalettskål uten kant med turboflush-skyllteknologi

• Fjernkontroll

• Orienteringslys

• Oscillerende dusj

• Regulerbar temperatur på dusjvannet

• Separat damedusj

• Brukeridentifikasjon


Kilde: Ifi.no  - Diskret og elegant dusjtoalett


Behov for rørlegger?

Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede. Rørlegger i ditt nærområde finner du her Spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med kundeservice.

Vår nettbutikk rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter. Kundeservice tlf: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]


Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, og strekker oss til å si det meste. Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet! Sjekk ut denne filmen som viser et utvalg av vår sortiment. La deg inspirere til å pusse opp! Les flere artikler her .

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54