Åpner Norges første våtromsstudio

Romerike Bad har åpnet Norges første våtromsstudio i samarbeid med Rørkjøp. Med seksten ulike stilarter kan du i 3D enkelt og raskt se hva du liker, og få idéer til hva som passer på badet ditt.

Romerike Bad har åpnet Norges første våtromsstudio på Jessheim. Seksten ulike designforslag for baderom er resultatet av et tett samarbeid mellom Romerike Bad, kjeden Rørkjøp og interiørarkitektene i Unilon. Er du av dem som er lei av å måtte ta dyre designvalg basert på bilder i frimerkestørrelse, vil dette våtromsstudio la deg se, føle og kjenne på ulike produkter og materialer i praksis. Det vil da ville bli lettere å se for seg og planlegge drømmebadet.

- Vi har laget seksten tablåer i samarbeid med Unilon. Studioet er åpent for alle, både private og bedrifter. Med de seksten stilartene får kunden raskt et inntrykk av hva han eller hun ønsker seg. Fremfor å sitte og bla seg gjennom diverse kataloger og på nettet er det tid spart å ta turen til Jessheim, sier daglig leder og eier i Romerike Bad Espen Stene.

– Det er rart med det, men det er enklere å ta beslutninger når man ser produkter og materialer sammen.

3D-tegning gir frihet

Dersom du samarbeider med Romerike Bad, blir det tatt mål av badet ditt før en 3D-tegning utarbeides. Det gir mange fordeler, ifølge Stene.

– Før fortalte kunden med ord hva han eller hun likte. Så sendte vi kunden til en flisebutikk. Kunden fikk ikke se hvordan badet ble, før det var ferdig. Men det er ikke alltid så lett å se for seg helheten med valg som blir gjort hulter til bulter. Med 3D-tegningen av badet med de faktiske målene er det veldig enkelt å se om man får plass til akkurat det badekaret eller servanten man ønsker seg.

3D gir også muligheten til å leke med både farger, møbler og detaljer før du bruker tid og penger på å ferdigstille. Både kunden og håndverkerne unngår dermed lettere misforståelser .

– Det er veldig kostbart å rette opp feil når arbeidet allerede er gjort, forklarer Stene.

– Vi ønsker å gjøre prosessen med å drømme og få akkurat det badet kunden ønsker seg, mye enklere! Vi tilbyr alt man trenger for et nytt bad. Vi samarbeider med tømrere, rørleggere og RST Elektro som kan belysning og elektriske installasjoner. Det gjør at kunden slipper å gi forklaringer i flere runder til ulike håndverkere.

Plukk og miks

Stene forklarer at hver av de seksten stilartene er inspirert av ulike verdensmetropoler og norske steder. Utstillingene har fått navnene Stockholm, Wien, New York, Brussel, Bergen, Mandal, Lyngør, Praha, Tromsø, Oxford, Edinburgh, Reykjavik, Milano, Bali og Kyoto. Tanken er å inspirere folk til å finne ut hva de liker best. Du kan enten velge hele løsningen som vist frem for hver stilart, eller mikse etter eget hjerte og budsjett.

– De fleste peker gjerne ut en eller to utstillinger som en start. Det er ofte en spesiell stemning folk er ute etter . Så går vi inn i designdetaljer etterpå, forklarer Stene. – Kanskje liker de fargene i en av utstillingene, men har lyst på armaturer fra en annen.

– Vi har laget bad for enhver smak, både lys skandinavisk stil, mørk urban og en mykere blanding av begge deler. Vi har også bad inspirert av spa-kulturen. For eksempel fører vi «Kyoto » spyleklosett fra Geberit, som de har i Japan. Det er high-tech klosetter som har innebygget bidé, forteller Stene entusiastisk.

– Man kan velge dusjstråle, temperatur, varme i sete, intimvask, nattlys med mer – alt via en mobilapp. Vi har allerede fire kunder som har bestilt! Hvis du er nysgjerrig, kan du komme og teste , for vi har installert dette klosettet på kundetoalettet. Vi ser frem til å åpne dørene til Norges første våtromsstudio!

Har du behov for en rørlegger? Søk her blant våre medlemmer i hele Norge.

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54