Fargene og naturen inntar badet

Årets trender på baderommet er en retur til både naturen, fargene og til en stressfri hverdag. Kjølig minimalisme må nå vike plass.

Kartell by Laufen

Stilretninger kommer og går. For oss i rørleggerbransjen er det spennende å følge med på utviklingen innen våt- og baderom. Akkurat nå er vi inne i en tid som blander det moderne og teknologiske med det naturlige og miljøvennlige. Her gir vi deg en oversikt over de viktigste baderomstrendene.

Et fargerikt år

Norske baderom har de siste årene vært preget av nedtonede, bleke farger. Svart, hvitt, beige og grått har vært gjengangere, og stilen har vært kjølig. For alle som foretrekker en mer energisk morgenhilsen, er det derfor gledelig å melde at det nå er varme farger som gjelder.

Det finnes mange måter å få den gode morgenfølelsen på. En av dem er å starte dagen på et bad i lune og friske gulfarger. Du kan dempe det ned med detaljer i okergult, eller gjøre det hakket sprekere med rødt eller oransje. Mørk burgunder og grønt er også fine alternativer. Er du redd for å bruke for mye farge, kan du kombinere én vegg i helfarge med nøytrale innslag av for eksempel hvitt og grått.

 

Inn med naturen

Det «rustikke» og det «organiske» er begreper som ofte dukker opp når vi snakker om baderom anno 2017. Det gjelder ikke bare i bruk av materialer, men også i utforming og mønstre på fliser og tapeter. Miljøvennlige løsninger som reduserer forbruk, har for alvor gjort sitt inntog også på badet. Nå er det ut med plast og inn med materialer som gir assosiasjoner til naturen, og som har god holdbarhet.

Duravit Happy D

Tenk tre når det gjelder veggfliser og gulvbelegg. Hvorfor ikke imitere skogen hjemme på ditt eget bad? Det finnes et stort utvalg av belegg og tapeter med forskjellige trestrukturer. Tilbehøret går i materialer som marmor, keramikk og bambus, eller stein og skinn. Vi pynter også baderommet med grønne planter for å få en touch av jungel.

Laufen lb3

Det dekadente badet

I kontrast til den mer naturlige baderomsstilen finner vi trenden som hyller luksus og dekadanse. Nordmenn elsker spa og vil gjerne ha det hjemme i sine egne hus. Vi bruker nemlig mer tid på badet enn før, i jakten på velvære og avslapning i en stressende hverdag.

Du må ikke ha et stort baderom for å få til spa-følelsen. Men sørg for å gi god plass i dusjsonen. Det er godt å kunne bevege seg fritt, og å ha plass til en egen krakk er et must.   Har du badekar eller massasjekar, er det på sin plass med forgylte løveføtter. 

Med tilbehør i trendy materialer som fløyel, frynser og messing er du godt i gang. Fargepaletten på ditt hjemme-spa kan være dus og mild med pudderrosa og betonggrå, eller mer elegant og dramatisk med sort og lilla. Personlige detaljer, som egne fotografier i ramme, gjør seg også fint.

Grohe Grandera baderomsserie

Prikken over baderoms-i-en

Når du har gitt veggene nye farger og fliser, er det på tide å sette prikken over i-en. Det kan du gjøre ved å utsmykke badet med en servantkran som gir deg vann i en vakker og naturlig virvel. Eller ved å installere et dusjtoalett hvor du kan sitte godt og varmt mens toalettet tar seg av – alt! 

Har du alltid vært fascinert av vannets naturlige bevegelser? Rørkjøp er forhandler av Axor Starck V, en ny servantkran som ikke likner noe annet du har sett. Den gir deg muligheten til å oppleve hvor levende vann faktisk er. En kraftig vannvirvel fremhever den særegne vitaliteten i naturen ved hjelp av en glasstut som er åpen øverst. Slik får du naturelementet rett hjem på ditt eget bad.

 

Den nyeste trenden når det gjelder toaletter, er dusjtoalett. Akkurat som navnet tilsier, er dette et toalett som også fungerer som en dusj – for dine nedre deler. Her kan du velge mellom en rekke funksjoner, som føner, justerbar temperatur, fjernkontroll og massasjedusj. Du kan også få et dusjtoalett som ved hjelp av sensorer kan åpne, lukke og rense seg selv.

Subway 2.0 ViClean

Behov for produkter? Søk etter produkter ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/mest-solgt

Behov for rørlegger?
 Vi har rørleggere i alle landets fylker. Fin din lokale rørlegger ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/rorlegger

Spørsmål eller ønsker mer informasjon?
 Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! 

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54