Er du rørlegger?

Sjekk ut hvorfor DU bør bli medlem av Norges mest lønnsomme rørleggerkjede!
Se film og les mer her.

 

Medlemsskap i Rørkjøpkjeden  vil kunne bidra til at din hverdag som rørlegger blir mer effektiv og mer lønnsom. Som medlem i Rørkjøp vil du få gode innkjøpsbetingelser. Sist men ikke minst, det er gratis. Men, det er mange flere grunner til at snart 400 rørleggerbedrifter allerede er medlem. Her kan du lese mer om flere av fordelene med medlemsskap i Rørkjøp:

 • Medeier: Rørkjøp er eid av medlemmene (rørleggerbedrifter).
 • Gode innkjøpsbetingelser: Store innkjøp gir markedsdyktige priser. Vi har ingen kjedebegrensning når det gjelder leverandører. Som medlem står du fritt til å selge det du måtte ønske samtidig som du kan nyte godt av våre gunstige innkjøpsbetingelser.
 • Gjennomfakturering: Alt du kjøper av Rørkjøps avtalepartnere (grossister og direkteleverandører), samles og faktureres 1 gang pr. måned. Det bidrar til mindre bilagsføring for deg og redusert kostnad til egen regnskapsfører.
 • Kredittansvar: Rørkjøp handler på vegne av medlemmene og sikrer med det gode leverandøravtaler og priser.
 • Varekjøp: Fri måned + 30 dager forfall gis på fakturaen til deg som medlem fra Rørkjøp.
 • Skreddersydde IT-systemer: Vi har utviklet IT-systemer som gjør det smartere og enklere for våre medlemmer å handle inn produkter.
 • Felles intranett: Vi holder medlemmene oppdatert med informasjon om blant annet utvikling i bransjen, nye reguleringer og leverandører/produsenter. På intranettet får du også full oversikt over dine varekjøp hos den enkelte grossist og leverandør.
 • Nettbutikk på eget domene: Som en del av medlemskapet får du tilgang til Rørkjøps produktsortiment og får med det nettbutikk på ditt eget domene (webadresse).
 • KS-system: Mange rørleggere glemmer å fylle ut nødvendige papirer for å kvalitetssikre prosjekter. Dette kan føre til at man får store bøter, og i verste fall mister ulike bevilgninger. Med vårt skreddersydde KS-system blir det enklere å fylle ut og holde orden på viktige skjemaer. Vi har også KS-mobilapp for smarttelefoner som virker selv i kjellere med dårlig dekning.
 • Egen nettbutikk for privatmarkedet: Vi er eneste rørleggerkjede i Norge med egen nettbutikk for privatmarkedet.
 • Synlig markedsføring: På vår nettside, rorkjop.no, har vi lagt inn en funksjon som gjør at man kan søke opp alle våre medlemmer når man har behov for en rørlegger https://www.rorkjop.no/rorlegger Denne funksjonen bidrar til flere oppdrag for våre rørleggere!
 • Faglig utvikling: Vi har regionsmøter, årsmøte, kurs og andre samlinger som du som medlem kan delta på etter ønsker og behov. En fin mulighet for å komme i kontakt med andre rørleggere og dele erfaringer fra bransjen.
 • Faglig tyngde og trygghet: Det er stor trygghet i å være medlem av en kjede. Sammen med rundt 400 andre rørleggerbedrifter står du sterkere og dette gir trygghet også for dine kunder.
 • Sosiale medier: Økt synlighet generer mer kjennskap til kjeden og våre medlemmer. Vi er på Instagram, LinkedIN og Facebook.
 • Sosialt nettverk: Vi har flere årlige turer til utlandet for å bygge sosialt nettverk blant medlemmene. Dette er populære arrangementer gir medlemmene gode kolleger i hele Norge.

  For godt til å være sant tenker du kanskje nå? Nei, ikke om du oppfyller
  våre krav for å bli medlem:
 1. Solid fagkunnskap
 2. Ryddig økonomi
 3. Et godt omdømme

Enklere og mer lønnsomt. Og medlemsskap er gratis. Er det egentlig noe å lure på? 

Ta kontakt med oss i dag for en uformell prat om medlemsskap.

Telefon: 66 77 53 50
E-post: [email protected]

 

Rørkjøp – Det beste valget!

 

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54