Jakten på drømmebadekaret

Rørkjøp har et variert og flott utvalg av badekar for ulike behov. Vi gir noen tips før du velger badekar. 

Har du en familie med barn som elsker å bade? Da bør du fokusere på holdbarhet og en type som er lett å gjøre ren. Skal badekaret være et sted for kos og avslapning for voksne? Da er du kanskje mer opptatt av størrelse, dybde og materiale.

Badekar og de tre B-er

Du skal ta hensyn til mange ting før du bestemmer deg for et nytt badekar. De viktigste er de tre B-ene: brukbehov og budsjett. Spør deg selv hvordan du tenker at du skal brukebadekaret. Er det mest for

  • alenetid og velvære?
  • praktisk familietid?
  • luksus med massasje eller jacuzzi?

Hvilke behov skal det nye badekaret dekke? Har du et lite baderom, bør du vurdere et hjørnebadekar. Det er både plassbesparende og praktisk. Har du derimot godt med plass, kan du fokusere mer på utseende og design, og velge et frittstående kar.

Til sist er budsjett en avgjørende faktor. Rørkjøp har modeller fra forskjellige leverandører i mange prisklasser. Tenk på badekaret som en investering for fremtiden. Det lønner seg alltid å velge kvalitet. Med en billigvariant kan du på sikt ende opp med å betale dyrt for vedlikehold og reparasjon. 

Tenk på materialet 

Du gjør lurt i å bruke litt tid på å tenke over hvilket materiale ditt nye badekar skal være laget av. Det vil nemlig påvirke både bruksmåtene og lommeboka di. De tre vanligste typene blant dagens badekar er:

Støpemarmor:

Ikke overraskende er støpemarmor et solid og stabilt materiale som holder lenge på varmen. Det har en eksklusiv følelse, og du kan velge mellom glanset og matt utførelse. En stor fordel er at det er lett å vedlikeholde. En bakdel er den tunge vekten.

Ellipse Badekar i støpemarmor, med tynne vegger og silkematt overflate.

DreamDay badekar i slitesterk og lettstelt akryl i myke former. Kan plasseres mot vegg.

Akryl: 

Akryl er anvendelig og brukes til å lage både rimelige og mer eksklusive design-badekar. Overflaten er varm og behagelig mot huden. At den er glatt, gjør også renholdet enkelt. Vær nøye på å bruke passende vaskemidler for å unngå riper.

Ifø Caribia badekar i slitesterkt, svartmaljert stål. Utstyrt med panelfester som gjør det enkelt å løsne fronten og rengjøre gulvet under. Kan også mures inn. 

Emaljert stål: 

Emalje er et allsidig materiale. Badekar i emaljert stål er prisgunstige, holdbare og stødige. De veier lite og gjør rengjøringen til en lek. En ulempe kan være at badevannet blir fort kaldt

VikingBad Massasjebad A304

Rørkjøp har badekar fra leverandører som VikingBad, Vigour, Alterna, Westerbergs og Ifö. Besøk hjemmesiden vår for å lære mer om våre modeller og varianter. Lurer du på noe om fargevalg, materialer eller størrelser, ikke nøl med å ringe oss. 

Luksus og sikkerhet

Det siste tiåret har det vært en vanvittig utvikling innen baderomsmøbler. På badekar har vi fått et stadig større utvalg av modeller og varianter. Og det er særlig på to områder at mange produsenter har fått et økt fokus: luksus og sikkerhet.

Nå kan du lage din egen velværeavdeling på badet. Hvorfor gå til et spa-anlegg når du kan nyte den samme luksusen i ditt eget hjem? Et massasjekar er tingen. Velg mellom vannmassasje, luftmassasje eller en kombinasjon av begge. Du kan også gå for en variant med bobleeffekt i vannet, ekstra massasje for nakken eller undervannslys! (Massasjekar)

For deg med barn i huset er kanskje sikkerhet viktigere enn design. Da kan du velge et robust badekar som tåler å bli herjet litt med. Med antiskli-matter og et varmesikkert armatur blir opplevelsen trygg og god også for barna dine. Er du i tillegg obs på hvordan du plasserer armaturet, unngår du at de minste faller og slår seg. 

Hva som skal veie tyngst når du velger et nytt badekar, er opp til deg. Er det hva som er praktisk og brukervennlig? Enkelt og rimelig? Trendy og moderne? Eller komfortabelt og romslig?

Spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! 

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]


Behov for rørlegger?
 Vi har rørleggere i alle landets fylker. Fin din lokale rørlegger ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/rorlegger
 

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54