Fra kjellerbod til til funksjonelt baderom

Med gode tips fra vår rørlegger ble denne kjellerboden til et fint bad. Rørsystem og alt lå til rette for å kunne lykkes. Les hvordan vi fikk dette til med "enkle" grep!

Da eierne kjøpte huset startet de på en stor og omfattende oppussing. Det rommet de kanskje er aller mest stolt av er baderommet i 1. etage som før var et kjellerrom:

ETTER:
I utgangspunktet var dette bare en mørk kjellerbod men i rommet ved siden lå det et vaskerom og toalett. Etter samtaler med en dyktig rørlegger som kom med forslag til hvordan jobben kunne løses, ble et nytt bad bygget. Det viste seg at det ikke skulle være så vanskelig å lage et helt nytt bad da rørene kunne strekkes fra naborommene. Foto: Yvonne Wilhelmsen

FØR:
Det ser ganske så håpløst ut når jobben gjøres.. og uvirkelig å tenke seg at det skal bli et flott bad.

Hent ideer fra interiørblader eller på Instagram og Pinetrest: Eieren brukte lang tid på Pinterest for å finne ut hvilken stil de ville ha på badet. Da dette bildet fra Pure & Original dukket opp, falt på plass. En ting er å ha en idè i hodet på hvordan badet skulle bli, en annen ting er hvordan det teknisk kan løses. Det var derfor godt å få hjelp av interiørdesigner Titti Cathrine Bull Øwre som tegnet en detaljert arbeidstegning til håndverkerne.

 

 


Behov for produkter?
 Søk etter produkter ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/mest-solgt

Behov for rørlegger?
 Vi har rørleggere i alle landets fylker. Fin din lokale rørlegger ved å klikke her: https://www.rorkjop.no/rorlegger

Spørsmål eller ønsker mer informasjon?
 Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 produkter! 

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

 

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54