Pusse opp badet | Rørkjøp

Rørkjøp har mer enn 40 anerkjente merkevarer samlet i én nettbutikk, alle produktene er testet av våre rørleggere. Finn din lokale rørlegger i dag!

Våre rørleggere kan bistå deg i hele eller deler av oppussingsprosessen, og hjelper deg med alt fra montering av møbler til totalrenovering av bad, varmeinstallasjoner og innbydende interiørløsninger. Vi har rørleggerne som gir deg trygghet, og produktene som sikrer kvalitet. Rørkjøp tilbyr produkter av høy kvalitet som har blitt kvalitetstestet av våre rørleggere. Vi har mer enn 40 anerkjente merkevarer samlet i én nettbutikk.

Vår nettbutikk viser et utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si at vi kan skaffe deg det meste. Høres dette ut som noe for deg? Finn din nærmeste rørleggerbedrift her eller send oss en forespørsel.

Lønner det seg å pusse opp badet?
Oppussing av badet kan være lønnsomt og gir økt komfort. Hvor lønnsomt det er å pusse opp rett før et salg avhenger av flere faktorer, blant annet hvor omfattende jobben er og prisklassen på leiligheten/boligen. Det kan være fornuftig å gjøre mindre oppgraderinger på badet før visning dersom det er et tydelig behov for dette. Enkle oppgraderinger kan gi badet et løft, for eksempel bytte ut eldre baderomsmøbler eller bytte kran. Din lokale rørlegger kan hjelpe deg med løsninger på badet.

I enkelte tilfeller kan det lønne seg med en totalrenovering av badet før salg. De fleste ønsker å slippe å pusse opp badet når de kjøper ny bolig, og når “jobben allerede er gjort for dem” resulterer det i økt verdi på boligen. I Rørkjøp har vi baderomsmøbler i flere prisklasser som gjør at du kan få det badet du ønsker deg - skreddersydd, etter budsjett.

Trenger du hjelp til å pusse opp badet? I tillegg til å være solide fagfolk du virkelig kan stole på, er vi også rådgivere som kan gi deg inspirasjon til valg og løsninger. Sjekk også ut vår produktkatalog her. Vi kan rør og sluk, og hjelper deg med å se muligheter og komme frem til løsninger.

Dette må du tenke på når badet skal oppgraderes
Det å pusse opp et bad er et stort prosjekt, og noe mange gruer seg litt tid. Planlegger du godt på forhånd, trenger ikke prosjektet bli så overveldende som du kanskje tror. Ethvert oppussingsprosjekt starter med kartlegging, og når det gjelder baderom må en godkjent rørlegger benyttes. En dyktig rørlegger kan bistå med alt fra planlegging til forslag til produktvalg og montering. Sammen kan dere finne den beste løsningen for ditt nye bad.

Nytt bad
Dersom du skal pusse opp badet, bør du vurdere pris opp mot nytteverdi. VVS-produkter skal vare lenge og rørsystemer gjerne opp mot 30 år. Derfor er det viktig å investere i produkter av høy kvalitet og sørge for at arbeidet blir utført av fagfolk. Billige produkter og mangel på kompetanse kan fort føre til dyre vannskader. Å benytte seg av et godkjent rørleggerfirma gir mer enn trygghet, det bidrar også i stor grad til at du ikke havner på den dystre vannskadestatistikken.

Unngå vannskader - benytt deg av en faglært
Totalrenovering av bad bør alltid utføres av en faglært. Svært mange opplever store vannskader etter å ha utført raske, ufaglærte løsninger på badet. Antall vannskader i norske hytter og hjem øker for hvert år, og de blir stadig dyrere. Rørkjøp ønsker å ta et oppgjør med useriøse håndverkere og folk som tror de kan gjøre rørleggerarbeid hjemme. Våre rørleggere ser stadig alvorlige konsekvenser av hjemmelaget rørarbeid og bruk av produkter som ikke holder høy nok standard. En feil vi ser gå igjen er manglende fall mot sluket, slik at vannet renner feil vei og forårsaker fuktskader. Bruk en rørlegger med dokumentert kunnskap! 

Alle rørleggerbedriftene i Rørkjøp har dokumentert fagkunnskap. Våre rørleggere er kvalitetssikret gjennom medlemskap i Rørkjøp, og har høy faglig kompetanse og gode referanser. Gjennom mer enn 100 partnere kan vi i Rørkjøp tilby de beste produktene på markedet. Alle produkter er kvalitestestet av våre rørleggere, og vi benytter kun seriøse og anerkjente leverandører.

Hvorfor velge Rørkjøp?
Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede med rørleggerbedrifter representert i alle landets fylker. Vi samarbeider med mer enn 100 aktører i bransjen, og kan tilby de beste produktene på markedet. Gjennom landsdekkende tilstedeværelse og høy faglig kompetanse sikrer vi både nærhet, trygghet og kvalitet. Dette er bare noen av grunnene til å velge Rørkjøp når du skal pusse opp badet: Du får ikke bare solide fagfolk, men også gode rådgivere som kan gi deg forslag til løsninger og inspirasjon. Vi driver med alt fra renovering til tekniske varmeinstallasjoner og innbydende interiørløsninger.

Vi kan det vi driver med. Vi er stolte av jobben vår og sørger for at du blir mer enn fornøyd. Vi er som en familie, vi finnes i hele Norge og er kun en kjøretur unna.
Rørkjøp - Det beste valget, uansett hvor du bor.

Har du planer om å pusse opp badet? Finn din nærmeste rørlegger her. Vi har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet.


Badet avbildet er fra Rørkjøps leverandør Scala bad og deres serie Como med speilet Tivoli.


Spørsmål? Kontakt kundeservice [email protected]

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54