Lønner det seg å pusse opp badet? | Rørkjøp

Din lokale rørlegger kan hjelpe deg med løsninger på badet.

Oppussing av badet kan være lønnsomt og gir økt komfort. Hvor lønnsomt det er å pusse opp rett før et salg avhenger av flere faktorer, blant annet hvor omfattende jobben er og prisklassen på leiligheten/boligen din. Det kan være fornuftig å gjøre mindre oppgraderinger på badet før visningen dersom det er et tydelig behov for dette. Enkle oppgraderinger kan gi badet et løft, for eksempel bytte ut eldre baderomsmøbler eller bytte kran.


Din lokale rørlegger kan hjelpe deg med løsninger på badet. I enkelte tilfeller kan det lønne seg med en totalrenovering av badet før salg. De fleste ønsker å slippe å pusse opp badet når de kjøper ny bolig, og når “jobben allerede er gjort for dem” resulterer det i økt verdi på boligen. I Rørkjøp har vi baderomsmøbler i flere prisklasser som gjør at du kan få det badet du ønsker deg - skreddersydd, etter ditt budsjett.


Trenger du hjelp til å pusse opp badet? I tillegg til å være solide fagfolk du virkelig kan stole på, er vi også rådgivere som kan gi deg inspirasjon. Vi kan rør og sluk, og hjelper deg med å se løsninger og muligheter som du kanskje ikke hadde tenkt på selv.


Høres dette ut som noe for deg? Finn din nærmeste rørleggerbedrift her eller send oss en forespørsel.


Badet avbildet er utført av Rørkjøp-medlem Rørlegger Teknikk.

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54