Oppgradering av lite bad

Har du et lite bad? Se hvordan vi oppgraderte dette badet på 1 dag!

Innredning og oppgradering av et lite bad kan være en utfordrende med tanke på plass, men det trenger ikke koste skjorta å oppgradere badet.

Eierne av dette badet har byttet ut alt, utenom toalettet, og har brukt ca. 50.000 kr på oppgraderingen.

Arbeidet er utført av Rørkjøp-bedriften Røyken og Hurum Entreprenør.

Se video, bilder og oversikt over brukte produkter under. 


Slik så badet ut før. Alt gammelt, utenom toalettet, ble fjernet.


Det ble satt inn nytt servantskap og dusjkabinett 


Slik ble det ferdige badet.

Disse produktene ble brukt:

Benkeplate HPL 60 cm, sort antrasitt - pris: 2020 kr

Speilskap dbl 80 med lys IP44 hvit matt  -pris: 6 840 kr

Bathco Castellon Servant  - pris: 1 990 kr

Tradition servantskap 60 hvit matt 2 skuffer - pris: 5 390 kr

Alterna Eco Servantkran - pris: 1 690 kr

Alterna Primeo Dusjkabinett, 80x80 rett. Pris: 7 650 kr

Her er noen tips til deg som vil oppgradere badet: 

Godt lys på badet
På små bad er god belysning ekstra viktig, fordi et godt opplyst rom skaper større romfølelse enn et mørkt rom. Derfor bør du ha flere lyspunkter som kan dimmes. Har du et vindu på badet, bør du utnytte dette mest mulig. 

Øk romfølelsen med speil

Speil gjør at rommet virker større, enten med et stort speil eller flere små. På dette badet ble det valgt å sette opp et speilskap. På den måten får eierne mer oppbevaringsplass og større romfølelse i en smekk.

Fargevalg på små bad
 Ved å velge lyse nyanser på både vegger og innredning øker romfølelsen. Hvis du ikke skal endre farger på veggene kan du velge å bytte farger på for eksempel håndklær og såpedispenser.

Dropp fliser på små bad
Fliser på veggene på små bad er praktisk, men gjør at rommet virker mindre fordi de tar mye oppmerksomhet. Flislegging bør derfor begrenses til dusjen og gulvet.

Mørke farger i taket
 Ved å male taket med en mørk og dyp farge, kan du visuelt “senke” taket. Mørk farge gjør at gir en illusjon av at taket kommer lenger ned, og at veggene flyttes lenger ut.

Smarte løsninger
Innred med smarte, kompakte og multifunksjonelle møbler. Finn praktiske oppbevaringsløsninger for å utnytte vanskelige områder. Unngå å plassere for mye langs veggene, det gjør at rommet virker mindre.

Få innredningen opp på veggen
Heng høyskap, hyller og lignende opp på veggen. Når det ikke står møbler på gulvet blir det lettere å rengjøre badet. Et annet tips er å la hyller være åpne, da dører vil ta mer plass. Det er også en fordel å montere et vegghengt toalett.Disse produktene ble brukt på badet:

Spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter. Kundeservice tlf: 66 77 53 54 / e-post: [email protected] Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet!

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54