Sorte detaljer trendy på badet

Sorte detaljer på badet er trendy, sofistikert og elegant. Gi ditt bad en oppgradering med sort.

Sort på badet er en av de store baderomstrendene nå for tiden. Brukt riktig kan sorte detaljer gi et elegant, luksuriøst og sofistikert preg – eller et røft og industrielt uttrykk. Det kommer an på hva du kombinerer det med.


Sorte detaljer skaper dypde og er også enkelt å kombinere med andre farger. Og særlig nå som vi bruker mer og mer farger også på badet, er det viktig med sorte kontraster for å stramme opp litt.

DUSJ: Sorte detaljer er trendy på badet. Her er dusj Newform fra Korsbakken, føres av Rørkjøp.

SPA: Kombinert med aqua-fargede fliser, er de sorte detaljene perfekte for å skape spafølelsen på badet. Fliser er Opal Aqua fra Golvabia.

Mange muligheter

Innredning, servant, kran, møbler, fliser, tekstiler, dusjvegger, betjeningsplate – you name it; mulighetene er mange. Her viser vi ulike måter du kan bruke sort i interiøret på badet. Kombiner gjerne mer enn én sort detalj, så kan du skape en fin helhet i rommet.

ELEGANT: Ta inn en liten touch av tøff eleganse med sorte detaljer, for eksempel med denne kranen fra Grohe, som føres av Rørkjøp.

VELVÆRE: Store fliser, lyst treverk, sorte detaljer og grønne planter. Her er alt rett, og som skapt for å få litt ekstra velvære inn på badet. Flisene er Bagno Antracit 90x90, Riv Vit 60x60 og Hexa Wildsage fra Norfloor.

LUKSUS: De sorte detaljene, sammen med de mørkeblå veggene og gullmosaikk, gir en følelse av hverdagsluksus. Her dusjtoalett fra Geberit som føres av Rørkjøp.

PLATE: Elegant og matt med den sorte betjeningsplaten Sigma 30 Dual matt black fra Geberit som føres av Rørkjøp.

INDUSTRIELT: SOHO dusjvegger fra Coram leder tankene hen til gamle industribygg med sorte støpejerninnrammede vinduer. Dusjveggene føres av Rørkjøp.

Kilde: Ifi.no


Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet! Behov for rørlegger? Rørkjøp er en landsdekkende rørleggerkjede. Rørlegger i ditt nærområde finner du her


Spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter. Kundeservice tlf: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.


Sjekk ut denne filmen som viser et utvalg av vår sortiment

La deg inspirere til å pusse opp! Les flere artikler her 

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54