Unngå vannskader - benytt deg av en faglært | Rørkjøp

Totalrenovering av bad bør alltid utføres av en faglært. Svært mange opplever store vannskader etter å ha utført raske, ufaglærte løsninger på badet.

Antall vannskader i norske hytter og hjem øker for hvert år, og de blir stadig dyrere.

Rørkjøp ønsker å ta et oppgjør med useriøse håndverkere og folk som tror de kan gjøre rørleggerarbeid hjemme. Våre rørleggere ser stadig alvorlige konsekvenser av hjemmelaget rørarbeid og bruk av produkter som ikke holder høy nok standard. En feil vi ser gå igjen er manglende fall mot sluket, slik at vannet renner feil vei og forårsaker fuktskader.  Ta kontakt med en rørlegger med dokumentert kunnskap! 

Alle rørleggerbedriftene i Rørkjøp har dokumentert fagkunnskap. Våre rørleggere er kvalitetssikret gjennom medlemskap i Rørkjøp, og har høy faglig kompetanse og gode referanser. Gjennom mer enn 100 partnere kan vi i Rørkjøp tilby de beste produktene på markedet. Alle produkter er kvalitestestet av våre rørleggere gjennom mange år, og vi benytter kun seriøse og anerkjente leverandører. 

Finn din nærmeste rørleggerbedrift
her eller send oss en forespørsel.


Badet avbildet er utført av Rørkjøp-medlem Welhaven Entreprenør

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54