Våre rørleggere har ledig kapasitet

Kjære kunde, Vi håper du og dine har det bra! Det er utfordrende tider for mange, både privat og på jobb.

Våre rørleggere har ledig kapasitet

Ved å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger og gjennomføre tiltak for å hindre smitte, er det mulig å utføre rørleggerarbeid i den situasjonen vi står overfor. 

Få ting gjort nå!

I en vanlig situasjon har vi ofte ventelister på arbeid som skal utføres, men da større prosjekter som inkluderer mange mennesker nå blir avlyst, åpner det seg mulighet for å få utført andre oppdrag som gjør at vi kan hjelpe deg! 

Tom hytte? Defekt varmtvannstank?

Kanskje hytta står tom og du har arbeid der som bør utføres før sommerferien? Eller kanskje du har utfordring med vannlekkasje, defekt varmtvannstank eller tett avløp? Våre rørleggere kan utføre arbeid innen sanitær, service og varmeoppdrag.

Foto: Vest VVS AS

Drømmer du om nytt bad eller nytt vaskerom?

Det er tid for å drømme. Sammen med de beste leverandørene på markedet kan vi realisere dine drømmer. Kontakt oss for tilbud. Vår nye varekatalog og film fra katalogen finner du her.

Ta kontakt med din lokale rørlegger i dag for en uforpliktende prat! Finn din lokale rørlegger her.

Vi har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet.

Om Rørkjøp

Vi er landsdekkende rørleggerkjede som består av 420 rørleggerbedrifter. Ved å benytte rørleggerne i Rørkjøp-kjeden, er du sikret faglig kompetanse og produkter av høy kvalitet. Våre rørleggere tar alle forholdsregler for å begrense koronasmitte.

Les mer om: 

Spørsmål eller ønsker mer informasjon?

Ta kontakt med kundeservice. Vår nettbutikk rorkjop.no viser kun et lite utvalg av våre mer enn 100 000 VVS-produkter. Kundeservice tlf: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste. Rørkjøp har rørleggerne som gir deg trygghet og produktene som sikrer kvalitet!

Få pris på produktet ferdig montert!

Ring: 66 77 53 53 (8-16) / e-post: [email protected]

Vi setter deg i kontakt med din lokale Rørkjøp-rørlegger.

Finner du ikke det du er på jakt etter?

Ta kontakt med vår kundeservice. Vår nettbutikk viser kun et lite utvalg av mer enn 100 000 produkter! Vi kan egentlig si at vi kan skaffe deg alt, men strekker oss til å si det meste.

Kundeservice: 66 77 53 54 / e-post: [email protected]

Kundeservice: 66 77 53 54